Fotona kiállítás

MEST XI. Egynapos Sebészeti Konszenzus Kongresszusa és Továbbképző Tanfolyam

Nagy örömünkre szolgált, hogy egy olyan konferencián vehettünk részt, amelyen azokra a területekre koncentrál az egynapos sebészeten belül,amely hatékonyabb, gyorsabb és biztonságosabb megoldásokat kínál a műtétek során. Visszérműtéteknél, plasztikai sebészeti beavatkozásoknál, nőgyógyászati problémák megoldásainál.

Az egynapos sebészeti ellátások alkalmazása sok fejlett országban lassan eléri, sőt, meg is haladja a hagyományos sebészeti beavatkozások számát.

Az elmúlt években, hazánkban is sok olyan lépés történt, amely segítette az egynapos sebészeti ellátások terjedését.

Ehhez azonban sokféle tényezőnek kell rendelkezésre állni: szükséges a megfelelő szaktudás és gyakorlat, technikailag kellően felszerelt intézmények, biztonságot nyújtó sürgősségi ellátás a váratlan, problémás esetek megfelelő kezelésére és persze, nem utolsó sorban az ellátást ösztönző finanszírozási rendszer.

Mi mint a Syntonderm Kft az Orvosesztétikai és Sebészeti disztribútorai Magyarországon kizárólagos forgalmazójaként megjelentünk, bemutatva lézereinket, és egyéb orvosi termékeinket, eszközeinket.

 

 

Fotona gyár látogatás

FOTONA gyár látogatása Ljuljanában

Dr.Gamal Eldin Mohamed Phd, Főorvos, a Nemzetközi Egynapos Sebészeti Társaság Elnökével tettünk egy látogatást a FOTONA gyárban Ljuljanában, hogy megismerhesse a Fotona lézerek orvosesztétikai és sebészeti területeken történő széleskörű felhasználási lehetőségeit.
Ebben a Fotona nemzetközi klinikai plasztikai sebésze Phd Dr. Jernej Kukovic és az európai értékesítési vezető Vlaho Krisper volt a segítségemre.
2015.06.18. Ljuljana
Fotona
hir_1_b

Ott voltunk a Kozmetológiai Kongresszuson

Ott voltunk a Magyar Dermatológiai Társulat XV. Kozmetológiai Kongresszusán, ahol kiállítóként jelentünk meg, más esztétikai lézereket, gépeket és termékeket forgalmazó cégek mellett, a Syntonderm kft piaci megjelenése és megismertetése érdekében.

 

2015. jún.25-27 Hajdúszoboszló